Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Σχετικά με τις αμοιβαίες μεταθέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης


Του Αιρετού (ΚΥΣΠΕ) Δ Μπράτη

Με αφορμή ερωτήματα  συναδέλφων σχετικά με τις αμοιβαίες μεταθέσεις των εκπαιδευτικών της Π.Ε. σας ενημερώνω για τα εξής :

A) Το ΚΥΣΠΕ κατά τη συνεδρίαση στις 2-6-2011 ενέκρινε τις παρακάτω αιτήσεις για αμοιβαία μετάθεση

1.            Μουζάκη Γεώργιο του Ευαγγέλου, εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ11, του 91ου Δ.Σ Αθηνών του 2ου Γραφείου  Π.Ε. Α΄ Αθήνας, με τον εκπ/κό του ιδίου κλάδου Ψυχογιό Γεώργιο του Νικολάου, του 10/θ  Δ.Σ. Χώρας Άνδρου του 2ου Γραφείου Π.Ε. Κυκλάδων.

2.            Καρακασίδου Αγλαϊα του Γεωργίου, εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ70, του 4ου Δ.Σ Χρυσούπολης του 3ου Γραφείου Καβάλας (Α΄ Περιοχή Μετάθεσης), με την εκπ/κό του ιδίου κλάδου Αντεδάκη Ευαγγελία του Δημοσθένη, του  Δ.Σ. Σ.Σ. Μουριών της Διεύθυνσης Π.Ε. Κιλκίς.

3.            Καρυπίδου Κυριακή του Νικολάου, εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ16, του 3ου Δ.Σ Κιλκίς της Διεύθυνσης Π.Ε. Κιλκίς, με την εκπ/κό του ιδίου κλάδου Βαϊούλη Βασιλική του Γεωργίου, του 11ου Δ.Σ. Θεσσαλονίκης του 1ου  Γραφείου Π.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης (Α’ Περιοχή Μετάθεσης).

4.            Μαστροβαγγέλη Ελένη του Ιορδάνη, εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ70, του 3ου Δ.Σ. Μενεμένης Θεσσαλονίκης του 6ου Γραφείου Π.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης (Γ’ Περιοχή Μετάθεσης), με την εκπ/κό του ιδίου κλάδου Γκουδίνα Σοφία του Κωνσταντίνου, του Δ.Σ. Οφρυνίου Καβάλας του 2ου Γραφείου Π.Ε. Καβάλας (Α΄ Περιοχή Μετάθεσης).

5.            Πέγιου Βασιλική του Ευαγγέλου, εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ06, του 18ου Δ.Σ Αχαρνών του 1ου Γραφείου Π.Ε. Ανατολικής Αττικής (Β΄ Περιοχή Μετάθεσης), με την εκπ/κό του ιδίου κλάδου Παγώνη Ελένη του Παναγιώτη, του 10ου Δ.Σ. Βόλου της Διεύθυνσης Π.Ε. Μαγνησίας (Α΄ Περιοχή Μετάθεσης).

6.            Ζαχαριάδου Ζωή του Χρήστου, εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ11, του Δ.Σ Χρυσοπηγής της Διεύθυνσης Π.Ε. Χανίων, με τον εκπ/κό του ιδίου κλάδου Χωματά Δανιήλ του Χρήστου, του 22ου Δ.Σ.  Θεσσαλονίκης του 3ου Γραφείου Π.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης (Α΄ Περιοχή Μετάθεσης).

7.            Αντώνογλου Δέσποινα του Κωνσταντίνου, εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ70, του Δ.Σ. Ασπροβάλτας του 4ου Γραφείου Π.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης (Ε’ περιοχή μετάθεσης), με τον εκπ/κό του ιδίου κλάδου Τζιουμουρτό  Γεώργιο του Αθανασίου, του 8/θ Δ.Σ. Οφρυνίου Καβάλας του 2ου Γραφείου Π.Ε. Καβάλας (Α΄ Περιοχή Μετάθεσης).

8.            Δούκα Μαρία του Παναγιώτη, εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ70, του 9ου Δ.Σ. Θεσσαλονίκης του 1ου Γραφείου Π.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης (Α’ Περιοχή Μετάθεσης), με την εκπ/κό του ιδίου κλάδου Πετρίδου Μαρία του Χρήστου, του 3ου Δ.Σ. Πολυγύρου της Διεύθυνσης Π.Ε. Χαλκιδικής

9.            Παναγιωτίδου Παναγιώτα του Χρήστου, εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ70, του Δ.Σ. Λεχόβου του 1ου Γραφείου Π.Ε. Φλώρινας, με την εκπ/κό του ιδίου κλάδου Ζαννίκου Χαριτίνη του Δημητρίου, του Ολοημέρου Δ.Σ. Περδίκκα του 2ου Γραφείου Π.Ε. Κοζάνης.

10.          Σανιδά Ευφροσύνη του Ευαγγέλου, εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ70, του Δ.Σ Φωλιάς Καβάλας του 2ου  Γραφείου Καβάλας (Α΄ Περιοχή Μετάθεσης), με τον εκπ/κό του ιδίου κλάδου Μιμηγιάννη Δημήτριο του Αποστόλου, του6/θ Δ.Σ. Χερσού Κιλκίς της Διεύθυνσης Π.Ε. Κιλκίς.

11.          Τζουνή Κερατσούλα του Τριανταφύλλου, εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ70, του 5/θ Δ.Σ Μυριοφύτου Κιλκίς της Διεύθυνσης Κιλκίς, με την εκπ/κό του ιδίου κλάδου Λιώτη Αλεξάνδρα του Δημητρίου, του 1ου Δ.Σ. Μαρκόπουλου του 2ου Γραφείου Π.Ε. Ανατολικής Αττικής (Α΄ Περιοχή Μετάθεσης).

12.          Κοκκοράκη Παναγιώτα του Ιωάννη, εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ16, του 5ου Δ.Σ. Θήβας του 1ου Γραφείου Π.Ε. Βοιωτίας, με την εκπ/κό του ιδίου κλάδου Σκαρλάτου Αμαλία του Γρηγορίου, του 62ου Δ.Σ. Αθήνας του 1ου Γραφείου Π.Ε. Α΄ Αθήνας.

13.          Καρανάσιου Μαρία του Κωνσταντίνου, εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ70, του 1ου Δ.Σ. Νέας Κυδωνίας του 3ου Γραφείου Π.Ε. Χανίων, με την εκπ/κό του ιδίου κλάδου Θεοχάρη Ευτυχία του Αναστασίου, του Δ.Σ. Ριζομύλου  του 2ου Γραφείου Π.Ε. Μαγνησίας (Β΄ Περιοχή Μετάθεσης).

14.          Χίγκα Μαρία του Κωνσταντίνου, εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ70, του Ολοημέρου 6/θ Δ.Σ. Ελαιοχωρίου του 2ου Γραφείου Π.Ε. Καβάλας (Α΄ Περιοχή Μετάθεσης), με την εκπ/κό του ιδίου κλάδου Πατρικιάδου Μαρία του Γεωργίου, του Ολοημέρου Δ.Σ. Νησί Ημαθίας του 2ου Γραφείου Π.Ε. Ημαθίας.

15.          Παππά Ειρήνη του Χρήστου, εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ70, του  Δ.Σ. Μελισσοκομείου του 2ου Γραφείου Π.Ε. Καβάλας (Α΄ Περιοχή Μετάθεσης), με την εκπ/κό του ιδίου κλάδου Καρούτα Χρηστίνα του Κωνσταντίνου, του 6/θ Δ.Σ. Καμπάνη της Διεύθυνσης Π.Ε. Κιλκίς.

16.          Πεδιαδίτη Ειρήνη του Κωνσταντίνου, εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ70 της Διεύθυνσης Π.Ε. Λέσβου, με την  εκπ/κό του ιδίου κλάδου Τριδήμα Καλλιόπη του Πέτρου, του 29ου Δ.Σ. Αχαρνών του 1ου Γραφείου Π.Ε. Ανατ. Αττικής.

17.          Μπογέα Δέσποινα του Διονυσίου, εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ70, του 1ου Γραφείου Π.Ε. Α΄Αθήνας, με τον εκπ/κό του ιδίου κλάδου Πασχαλιά Αστέριο του Ιωάννη, του 2/θ Δ.Σ. Τρικόρφου Μεσσηνίας του 2ου Γραφείου Μεσσηνίας.

Η σχετική απόφαση έχει προωθηθεί  στην  πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, για υπογραφή.

Β) Υπάρχουν και άλλες εκκρεμείς αιτήσεις για αμοιβαία μετάθεση , οι οποίες θα εξετασθούν μόλις ολοκληρωθούν οι υπηρεσιακές μεταβολές από τα ΠΥΣΠΕ (υπεραριθμίες ) , πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου