Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Λουκέτο βάζουν και τα ΤΕΙ


Από το Βήμα

Λουκέτο από Σεπτέμβρη και κινητοποιήσεις προανήγγειλαν, σε Σύνοδό τους, και οι Πρόεδροι των ΤΕΙ, που απορρίπτουν τον Νόμο Πλαίσιο για τα πανεπιστήμια.

Εν τω μεταξύ οι εκπρόσωποι της Πρωτοβουλίας των πανεπιστημιακών έκαναν μια τελευταία έκκληση προς την κυβέρνηση «να σταματήσουν εδώ», όπως είπαν χαρακτηριστικά.

Η 23σέλιδη έκθεση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής επι του ν/σ για τις αλλαγές στα ΑΕΙ


Ενστάσεις και προβληματισμούς διατυπώνεις την 23σέλιδη έκθεση το Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής επί του σχεδίου νόμου για τις αλλαγές στα ΑΕΙ το οποίο συζητείται αύριο στη Βουλή και αναμένεται να ψηφιστεί την Τετάρτη.

Για να διαβάσετε ολόκληρη την έκθεση την οποία  κάνετε κλικ εδω

Πηγή

Εταιρεία Δικηγόρων στον ΟΕΔΒ

Η διοίκηση του ΟΕΔΒ ύστερα από την παραίτηση του επί σειρά ετών Νομικού Συμβούλου του ΟΕΔΒ και με το σκεπτικό της φύσης των αναγκών του Οργανισμού (Διαγωνισμοί, Συμβάσεις κ.τ.λ.) ανέθεσε τη νομική υποστήριξης του Οργανισμού στην εταιρεία Δικηγόρων με την επωνυμία «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Θ. ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ», για το χρονικό διάστημα από 16-06-2011 έως 31-12-2011.Ως αμοιβή για τις παραπάνω υπηρεσίες και τη νομική εκπροσώπηση του Οργανισμού, ορίστηκε το ποσό των 15.000€ πλέον Φ.Π.Α.

Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης στην Ακαδημία Αθηνών

Για να δείτε τα ονόματα κάνετε κλικ εδώ

Υπουργείο Παιδείας: Αμοιβαίες Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης

Για να δείτε όλα τα ονόματα κάνετε κλικ εδώ

Χορήγηση - Ανανέωση και απόρριψη εκπαιδευτικών αδειών σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης


Χορηγήσεις - Ανανεώσεις και απόρριψη εκπαιδευτικών αδειών σε εκπαιδευτικούς της Π/θμιας και Δ/βάθμιας Εκπ/σης

Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση 

Πρόσβαση στα ΑΕΙ από ΙΕΚ, κολλέγια


Από την Ελευθεροτυπία

ΜΕ ΜΙΚΡΟΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Πρόσβαση στα ΑΕΙ από ΙΕΚ, κολλέγια

Με μικρές βελτιωτικές αλλαγές στο σχέδιο νόμου για τα ΑΕΙ, την ύστατη στιγμή, κυρίως στα θέματα διοίκησης και στη βάση της ενίσχυσης της ακαδημαϊκής παρουσίας, αλλά και με επιλεκτικά «δώρα», όπως η εξομοίωση των πτυχίων πολυτεχνικών σχολών με μάστερ, επιχειρεί η υπουργός Παιδείας να γεφυρώσει το χάσμα με την πανεπιστημιακή κοινότητα. «Δεν αρκούν για τη συναίνεση» δηλώνουν οι πρυτάνεις, πετώντας μάλιστα το γάντι στην κυβέρνηση, διαμηνύοντας πως «δεν είναι εποχή για πολώσεις».

Υπουργείο Παιδείας: Αιτήσεις για συμμετοχή στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας


Δελτίο Τύπου

Από το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι, από τη Δευτέρα 12  Σεπτεμβρίου μέχρι την και την Παρασκευή  22 Σεπτεμβρίου 2011 θα υποβάλλονται στις Διευθύνσεις ή Γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας αιτήσεις για συμμετοχή στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας εξεταστικής  περιόδου Νοεμβρίου  2011.