Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Θέσεις του Π.Δ./τος 407/80 στο τμήμα Περιφερειακής Οικονομικής Ανάπτυξης

Το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας σύμφωνα με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του τμήματος Περιφερειακής Οικονομικής Ανάπτυξης, προκηρύσσει την πλήρωση θέσεων Ερευνητικού/Διδακτικού προσωπικού βάσει του Π.Δ./τος 407/80 για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012, για τη διδασκαλία γνωστικών αντικειμένων του Τμήματος ως εξής:

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 1 θέση Δ.Ε.Π. με γνωστικό αντικείμενο «Παθολογία-Νεφρολογία»

H Γ.Σ.Ε.Σ. του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας προκηρύσσει θέση ως εξής:

Μια (1) θέση Δ.Ε.Π. στη βαθμίδα του Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Παθολογία-Νεφρολογία».

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν στη Γραμματεία του Τμήματος την υποψηφιότητά τους μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δύο (2) μηνών από την ημερομηνία του εγγράφου της ανακοίνωσης της δημοσίευσης της Προκήρυξης αυτής στον Ημερήσιο Τύπο μαζί με όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 1 θέση ΔΕΠ στο τμήμα Ιατρικής


H Γ.Σ.Ε.Σ. του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας προκηρύσσει θέση ως εξής:
Μια (1) θέση ,ΔΕ.Π. στη βαθμίδα του Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Αναισθησιολογία».

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν στη Γραμματεία του Τμήματος την υποψηφιότητά τους μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δύο (2) μηνών από την ημερομηνία του εγγράφου της ανακοίνωσης της δημοσίευσης της Προκήρυξης  μαζί με όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά.
Μαζί με την αίτηση πρέπει να υποβάλουν:

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Προκηρύξεις θέσεων Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (Δ.Ε.Π.)


Καλώς ήλθατε στα νέα σούπερ μάρκετ σπουδών-του Στάθη Ψύλλου καθ. φιλοσοφίας Παν. Αθηνών

Από την ΑΥΓΗ

ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΨΥΛΛΟΥ*

Πριν από λίγα χρόνια, η πανεπιστημιακή κοινότητα εκλήθη να υπερασπιστεί τον δημόσιο χαρακτήρα του Πανεπιστήμιου. Σήμερα, εν μέσω μιας ανελέητης επίθεσης στο μεταπολιτευτικό κράτος πρόνοιας, η πανεπιστημιακή κοινότητα καλείται να υπερασπιστεί το ίδιο το Πανεπιστήμιο: την αποστολή του, την ιστορία του, τη συγκρότησή του. Αν η ανώτατη εκπαίδευση συγκροτείτο στη βάση της ιδεολογίας από την οποία εμφορείται ο νέος νόμος δεν θα είχε καμία σχέση με τον θεσμό που γεννήθηκε στη μεσαιωνική Ευρώπη και επέζησε ώς τις μέρες μας.

ΠΑΤΡΑ: Αλλάζουν οι πίνακες επιλογής Διευθυντών Σχολείων του 2007 λόγω δικαστικών αποφάσεων


Ύστερα από ακυρωτικές αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου Πατρών , ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας Γιώργος Παναγιωτόπουλος προχώρησε σε τροποποίηση της Φ.32.3/6452/20-11-2007 Απόφασης του πρώην Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Επιτροπή για την επανεξέταση του ρόλου των Διδασκαλείων

Ομάδα εργασίας για να μελετήσει και να αναλύσει τα θέματα που άπτονται της λειτουργίας και του ρόλου των Διδασκαλείων, στα πλαίσια του συνολικού σχεδιασμού του Υπουργείου για την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών, συγκρότησε η υπ.Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου.Το πόρισμα θα υποβληθεί, με τη μορφή κειμένου προτάσεων με πλήρη αιτιολόγηση των προτεινόμενων ρυθμίσεων, το αργότερο μέσα σε τρεις (3) μήνες Η ομάδα εργασίας αποτελείται από τους: