Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2011

Παρέμβαση Μ. Κοντογιάννη για τους εκπαιδευτικούς τεχνικών ειδικοτήτων

Σας παρουσιάζουμε την Επιστολή-παρέμβαση του Ειδικού Γραμματέα του υπ. Παιδείας Μ. Κοντογιάννη στον ΟΕΠΕΚ με την οποία ζήτησε να συμπεριληφθούν οι εκπαιδευτικοί τεχνικών ειδικοτήτων που υπηρετούν σε Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ) και Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) στο πρόγραμμα Επιμορφωτών και Επιμορφούμενων στο πλαίσιο της Επιμόρφωσης στο αντικείμενο "Ερευνητικές Εργασίες (Project)"

Κύριε Μπαγάκη,
Στην Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή Επιμορφωτών και Επιμορφούμενων στο πλαίσιο της Επιμόρφωσης στο αντικείμενο "Ερευνητικές Εργασίες (Project)" που εξέδωσε ο Οργανισμός Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών (ΟΕΠΕΚ) στις 23/05/11 δεν συμπεριλαμβάνονταν οι εκπαιδευτικοί τεχνικών ειδικοτήτων που υπηρετούν σε Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ) και Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ).

Ενόψει της επανάληψης του επιμορφωτικού προγράμματος τον Σεπτέμβριο παρακαλούμε πολύ να μεριμνήσετε ώστε να μπορέσουν και οι εκπαιδευτικοί όλων των τεχνικών ειδικοτήτων να παρακολουθήσουν το εν λόγω επιμορφωτικό πρόγραμμα.
Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σε συνέχεια του υπ. αρ. 946/27-6-2011 εγγράφου μας, που αφορά στην επανάληψη του επιμορφωτικού προγράμματος «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών της Α΄ τάξης των Γενικών Λυκείων στο αντικείμενο Ερευνητικές Εργασίες (Project)», και βάσει του υπ. αρ. 430/4-7-2011 σχετικού εγγράφου του Ειδικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ΥΠΔΒΜΘ, σας ενημερώνουμε ότι έχουν πλέον δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στα Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ) και τις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) της χώρας.
Ως εκ τούτου, οι ανωτέρω εκπαιδευτικοί μπορούν να συμπληρώσουν τις αντίστοιχες φόρμες ηλεκτρονικής αίτησης επιμορφωτών και επιμορφούμενων που θα βρίσκονται αναρτημένες στον ιστότοπο του ΟΕΠΕΚ (www.oepek.gr) από την Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2011 έως και το Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2011.
Παρακαλούμε για την προσοχή σας, ώστε να ενημερωθούν εγκαίρως οι ανωτέρω εκπαιδευτικοί.

Ο Πρόεδρος του ΟΕΠΕΚ


Γεώργιος Μπαγάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου