Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Θέσεις εκπαιδευτικού προσωπικού στο τμήμα μαθηματικών- ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Το Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης, ενδέχεται να διαθέσει κατά το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 ένα περιορισμένο αριθμό θέσεων διδασκόντων βάσει του Π.Δ. 407/80.

Στις θέσεις αυτές είναι κατ' αρχήν, επιλέξιμοι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος από όλες τις περιοχές των Μαθηματικών συμπεριλαμβανομένης και της διδακτικής. (Για τους τίτλους σπουδών από το εσωτερικό απαιτείται αναγνώριση από το ΔΙ.Κ.ΑΤΣΑ / Δ.Ο.Α.ΤΑΠ.) Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν αίτηση (προς τη Γενική Συνέλευση του Τμήματος Μαθηματικών) η οποία θα συμπεριλαμβάνει: βιογραφικό σημείωμα τίτλους σπουδών αντίγραφα των ερευνητικών εργασιών.

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα πρέπει να γίνονται κατά προτίμηση ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: www.math.uoc.gr/vis Περισσότερες λεπτομέρειες βρίσκονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Αν υπάρχουν τεχνικές δυσκολίες στην ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης ή κάποιων δικαιολογητικών, αυτά θα πρέπει να αποστέλλονται στη διεύθυνση: Τμήμα Μαθηματικών Σχολή θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών Πανεπιστήμιο Κρήτης Λ. Κνωσού 71409 Ηράκλειο Κρήτης (Υπ' όψιν κ. Κατερίνας Παπαδουλάκη).

Οι αιτήσεις θα πρέπει να αποσταλούν μέχρι τις 20-6-2011. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα (2810) 393 800 και 393 801 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: kapostoI@math.uoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου