Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Θέσεις για διδάσκοντες στο ΠΑ.Κ.Ε. Ανατολικής Μακεδονίας, Θράκης - ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ) του ΤΕΙ Καβάλας, ανακοινώνει ότι, στα πλαίσια υλοποίησης της πράξης "Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών για την αξιοποίηση και εφαρμογή των ΤΠΕ στη διδακτική πράξη", που υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της ΕΕ και του ΕΚΤ, ΕΣΠΑ (2007- 2013), επιθυμεί να απασχολήσει εξωτερικούς συνεργάτες – υπαλλήλους του ευρύτερου δημοσίου τομέα, με σύμβαση μίσθωσης έργου, κατόπιν συνέντευξης, ως διδάσκοντες στο ΠΑ.Κ.Ε. Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης την περίοδο Αυγούστου – Δεκεμβρίου 2011, ως εξής:

1. Καθηγητές Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης με επιμορφωτική εμπειρία σε Κέντρα Στήριξης Επιμόρφωσης (ΚΣΕ) και Πανεπιστημιακά Κέντρα Επιμόρφωσης (ΠΑΚΕ) σε θέματα "εφαρμογές ΤΠΕ στην εκπαίδευση" για ειδικότητες ΠΕ03, ΠΕ04 και ΠΕ19-20.
2. Μέλη ΔΕΠ/ΕΠ ΤΕΙ/Πανεπιστημίων με γνωστικό αντικείμενο Πληροφορική ή Διδακτική των ΤΠΕ και διδακτική εμπειρία σε θέματα "εφαρμογές ΤΠΕ στην εκπαίδευση" για ειδικότητες ΠΕ03, ΠΕ04 και ΠΕ19-20.
3. Πτυχιούχοι ΠΕ ή ΤΕ με ειδικότητα πληροφορικής & επιμορφωτική εμπειρία τουλάχιστον 40 ωρών σε Κέντρα Στήριξης Επιμόρφωσης (ΚΣΕ) και Πανεπιστημιακά Κέντρα Επιμόρφωσης (ΠΑΚΕ) σε θέματα "εφαρμογές ΤΠΕ στην εκπαίδευση" για ειδικότητες ΠΕ03, ΠΕ04 και ΠΕ19- 20.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να παραλάβουν το Έντυπο Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος από τα γραφεία του ΕΛΚΕ (ΤΕΙ Καβάλας, Άγιος Λουκάς-Καβάλα), καθημερινά και ώρες 8:00 – 14:00, ή στις ιστοσελίδες του ΤΕΙ http://www.teikav.edu.gr/

Τα στοιχεία του Εντύπου Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος είναι εμπιστευτικά.
Ο φάκελος υποψηφιότητας θα πρέπει να κατατεθεί στη Γραμματεία του ΕΛΚΕ (υπόψη κ. Θ. Τοπτσή), ΤΕΙ Καβάλας, Άγιος Λουκάς 65404, το αργότερο μέχρι και τις 20/6/2011. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην κ. Θ. Τοπτσή στο τηλέφωνο 2510 462160

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου