Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την ένταξη Εκπαιδευτών σε κατάλογο κατάταξης για τη διδασκαλία σε Τμήματα Ενίσχυσης της Ελληνομάθειας

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης προσκαλεί αδιόριστους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να ενταχθούν σε μητρώο εκπαιδευτών στο πλαίσιο της Πράξης «Εκπαίδευση αλλοδαπών και παλιννοστούντων μαθητών».

Οι εκπαιδευτικοί πρόκειται να διδάξουν σε τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας (ως
δεύτερης/ξένης) για αλλοδαπούς και παλιννοστούντες μαθητές σε σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της ελληνικής επικράτειας (Νηπιαγωγείο - Λύκειο).

Οι εκπαιδευτές πρόκειται να συνάπτουν Συμβάσεις Έργου με τον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας του Α.Π.Θ. Η έναρξη κάθε σύμβασης ταυτίζεται με την έναρξη του τμήματος ελληνομάθειας που ανατίθεται στον εκπαιδευτή σε οποιαδήποτε χρονική φάση της σχολικής περιόδου και ολοκληρώνεται με τη λήξη αυτής.

Οι εκπαιδευτές που θα αξιοποιηθούν στα τμήματα ενίσχυσης της ελληνομάθειας θα αντλούνται από τον κατάλογο κατάταξης εκπαιδευτών, όπως αυτός προσδιορίζεται από σχετική απόφαση επιλογής από την επιστημονική επιτροπή της Πράξης.

Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι απαιτείται να είναι κάτοχοι πτυχίου Τμημάτων Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, Παιδαγωγικών Τμημάτων Δημοτικής Εκπαίδευσης και Τμημάτων της Φιλοσοφικής Σχολής ελληνικού ή ομοταγούς Πανεπιστημίου της αλλοδαπής.

Καταληκτική ημερομηνία: 30-06-2011

Πληροφορίες: τηλ. 2313 018458

Επισυνάπτεται η ανακοίνωση.


auth_150611.pdf     262.58 KB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου