Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ν.Δ.: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ οι οδηγίες για τη συμπλήρωση των μηχανογραφικών να δίνονται από την προσωπική ιστοσελίδα του πρώην Υφυπουργού κ. Πανάρετου(!!)

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. Α. ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β' Αθηνών, κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Περιμέναμε όλοι ότι με την ολοκλήρωση της εξεταστικής διαδικασίας και την ανακοίνωση των βαθμών θα έμπαινε τέλος στο άγχος και στην ταλαιπωρία μαθητών και γονέων.

Δυστυχώς, φέτος κατερρίφθη κάθε αρνητικό ρεκόρ. Η προχειρότητα, το αλαλούμ και οι παγίδες από το Υπουργείο Παιδείας δεν έχουν τέλος. Συνεχίζονται και στα μηχανογραφικά δελτία. Μπερδεμένοι καθηγητές, γονείς και μαθητές έχουν σηκώσει τα χέρια από τη σωρεία λαθών, παραλείψεων και αδιευκρίνιστων σημείων που αντιμετωπίζουν στο νέου τύπου μηχανογραφικό δελτίο. Τα λάθη και οι παγίδες είναι τόσο πολλές που η αβεβαιότητα για σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού το άγχος και η πίεση εντείνονται.

Για άλλη μια φορά φέτος, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας παίζει με την ψυχολογία των μαθητών και τα νεύρα των οικογενειών τους. Το ελάχιστο που οφείλουν αυτή την ώρα να πράξουν είναι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να δώσουν, με υπεύθυνο τρόπο, οδηγίες για τη συμπλήρωση των μηχανογραφικών, χωρίς να παραπέμπει ο ένας στον άλλον και δη στην προσωπική ιστοσελίδα του πρώην Υφυπουργού κ. Πανάρετου(!!), και παράλληλα να εγκρίνουν παράταση στην προθεσμία υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων, ώστε να αποφορτιστεί η πίεση από τους μαθητές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου