Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Θέσεις επιστημονικών συνεργατών, εργαστηριακών συνεργατών στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης της ΣΔΟ

Το Συμβούλιο του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στη υπ. αριθμ. 11/27-5-11συνεδρίασή του και μετά την αρ.5/16-5-11 απόφαση του Συμβουλίου του Τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης της ΣΔΟ του Α.ΤΕΙ-Θ προκειμένου να προβεί στην κάλυψη διδακτικών αναγκών του Τμήματος προκηρύσσει τις παρακάτω θέσεις Επιστημονικών και Εργαστηριακών Συνεργατών, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή ανάθεση διδακτικού έργου με ωριαία αντιμισθία για το ακαδ. έτος 2011-2012 ως εξής:

Τομέας Πληροφορικής και Τεκμηρίωσης
Επιστημονικοί Συνεργάτες Μαθηματικά 9ωρ/εβδ.
Στατιστική 9ωρ/εβδ.
Τεχνική Ανάλυση Χρηματοοικονομικών Προϊόντων 3ωρ/εβδ.
Εντυπη και Ηλεκτρονική Διαφήμιση1ωρ/εβδ.
Εισαγωγή στους Η/Υ 4ωρ/εβδ.
Εργαστηριακοί Συνεργάτες Ανάλυση Δεδομένων 2ωρ/εβδ
Ηλεκτρονική Διαχείριση Δεδομένων6ωρ/εβδ.
Έντυπη και Ηλεκτρονική Διαφήμιση4ωρ/εβδ.
Ανάπτυξη Πολυμεσικών Εφαρμογών 9ωρ/εβδ.
Εισαγωγή στους Η/Υ 14ωρ/εβδ
Εφαρμογές Μάρκετινγκ με Η/Υ3ωρ/εβδ.

Τα Ελάχιστα προσόντα των επιστημονικών συνεργατών ΤΕΙ ορίζονται αυτά του Επίκουρου Καθηγητή και των εργαστηριακών συνεργατών ΤΕΙ ορίζονται αυτά του Καθηγητή Εφαρμογών, σύμφωνα με το άρθρο18 του Ν.1404/83 (ΦΕΚ173/24 11.84 τ. Α) όπως αυτό ισχύει μετά την αντικατάστασή του με το άρθρο 4 περ. Γ του Ν. 2916/2001(ΦΕΚ 114/11.06.01 τ. Α'), το αρ. 8παρ. 1 του Ν.3404/2005, το Π.Δ.163/2002. Μέσα σε αποκλειστική προθεσμία είκοσι (20) ημερών από την επόμενη της ημερομηνίας της τελευταίας δημοσίευσης, υποβάλλονται στη Γραμματεία του τμήματος οι αιτήσεις των υποψηφίων (έντυπο δίνεται από τη γραμματεία) μαζί με όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά. 

Τα δικαιολογητικά πρέπει να φέρουν αρίθμηση, να είναι τοποθετημένα μέσα σε ειδικό φάκελο με διαφανές πλαστικό και έλασμα και να συνοδεύονται από βιογραφικό σημείωμα και πίνακα των υποβαλλόμενων δικαιολογητικών. Τα δικαιολογητικά πρέπει να είναι θεωρημένα επίσημα από τις αρχές που τα εξέδωσαν. Το αυτό ισχύει και για τα ξενόγλωσσα δικαιολογητικά, τα οποία πρέπει να συνοδεύονται από νόμιμες μεταφράσεις. 

Οι τίτλοι σπουδών του εξωτερικού πρέπει να συνοδεύονται από πράξη ή βεβαίωση του οικείου οργάνου με την οποία αναγνωρίζονται ως ισότιμοι προς τους τίτλους που απονέμονται από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της ημεδαπής. 

Η αναλυτική προκήρυξη είναι αναρτημένη στον πίνακα ανακοινώσεων του τμήματος. Περισσότερες πληροφορίες θα δίδονται από τη γραμματεία του Τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης στο τηλέφωνο: 2310 791563.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου