Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Θέσεις επιστημονικών και εργαστηριακών συνεργατών στο τμήμα τεχνολογίας τροφίμων

Το Συμβούλιο του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στην υπ' αριθμ. 11/27-5-2011 συνεδρίαση του μετά από την με αριθμ. 8/19-5-2011 απόφαση του Συμβουλίου του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων, προκειμένου να προβεί στην κάλυψη περιστασιακών αναγκών του Τμήματος προκηρύσσει θέσεις επιστημονικών και εργαστηριακών συνεργατών για ανάθεση διδακτικού έργου με ωριαία αντιμισθία κατά Τομέα Μαθημάτων για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012:

ΤΟΜΕΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
1. Μία θέση επιστημονικού συνεργάτη για το μάθημα «Οργάνωση και Διοίκηση Βιομηχανικών Επιχειρήσεων» (Θεωρία 2 ώρες/ εβδομάδα}
2. Μία θέση επιστημονικού συνεργάτη για το μάθημα «Αρχές Λογιστικής-Κοστολόγηση Τροφίμων»(Θεωρία 2 ώρες/ εβδομάδα)
3. Μία θέση επιστημονικού συνεργάτη για το μάθημα «Μάρκετινγκ Τροφίμων» (Θεωρία 2 ώρες/ εβδομάδα)
4. Μία θέση επιστημονικού συνεργάτη για το μάθημα «Τεχνολογία και Έλεγχος Ποιότητας Ελαιολάδου-Λιπαρών Υλών» (Θεωρία 3 ώρες/ εβδομάδα)
5. Μία θέση επιστημονικού συνεργάτη για το μάθημα «Τεχνολογία και Έλεγχος Ποιότ. Κρέατος & Κρεατ/σμάτων» (θεωρία 3 ώρες/ εβδομάδα)

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
1.Μία θέση εργαστηριακού συνεργάτη ειδικότητας Τεχνολόγου Τροφίμων, Χημικού. Χημικού Μηχανικού με εξειδίκευση στην «Τεχνολογία και Έλεγχο Ποιότητας Ελαιολάδου-Λιπαρών Υλών» (Εργαστήριο 9 ώρες/ εβδομάδα).
2.Μία θέση εργαστηριακού συνεργάτη ειδικότητας Τεχνολόγου Τροφίμων, Χημικού, Χημικού Μηχανικού, με εξειδίκευση στην «Τεχνολογία και Έλεγχο Ποιότητας Αλιευμάτων» (Εργαστήριο 3 ώρες/ εβδομάδα).

ΤΟΜΕΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
1.Μία θέση εργαστηριακού συνεργάτη με ειδικότητα Τεχνολόγου Τροφίμων ή Χημικού Μηχανικού για το μάθημα Μηχανική Τροφίμων I (εργαστήριο 6 ώρες/εβδομάδα)
2.Μία θέση εργαστηριακού συνεργάτη με ειδικότητα Τεχνολόγου Τροφίμων ή Χημικού Μηχανικού για το μάθημα Μηχανική Τροφίμων II (εργαστήριο 6 ώρες/εβδομάδα)
3.Μία θέση εργαστηριακού συνεργάτη με ειδικότητα Τεχνολόγου Τροφίμων ή Χημικού Μηχανικού για το μάθημα Επεξεργασία Τροφίμων I (εργαστήριο 9 ώρες/εβδομάδα)
4.Μία θέση εργαστηριακού συνεργάτη με ειδικότητα Τεχνολόγου Τροφίμων ή Χημικού Μηχανικού για το μάθημα Επεξεργασία Τροφίμων II (εργαστήριο 9 ώρες/εβδομάδα)
5.Μία θέση εργαστηριακού συνεργάτη με ειδικότητα Χημικού ή Χημικού Μηχανικού για το μάθημα Ενόργανη Ανάλυση Τροφίμων (εργαστήριο 9 ώρες/εβδομάδα)
6.Μία θέση εργαστηριακού συνεργάτη με ειδικότητα Τεχνολόγου Τροφίμων με εξειδίκευση στο Στατιστικό Ποιοτικό Έλεγχο για το μάθημα Στατιστική για Τεχνολόγους Τροφίμων (εργαστήριο 4 ώρες/εβδομάδα)


Τα αναγκαία δικαιολογητικά των υποψηφίων θα πρέπει να κατατεθούν στη Γραμματεία του Τμήματος μαζί με την αίτηση (έντυπο που χορηγείται από τη Γραμματεία) μέσα σε αποκλειστική προθεσμία είκοσι (20) ημερών από την επόμενη της ημερομηνίας της τελευταίας δημοσίευσης. Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης θα βρίσκεται αναρτημένο στον πίνακα ανακοινώσεων του Τμήματος και στην ιστοσελίδα του τμήματος www.food.teithe.gr Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310 - 791.369 κ. Παρασκευή Παπακοτούλα. Οι συμβάσεις των Επιστημονικών και Εργαστηριακών Συνεργατών βάσει των διατάξεων του Ν.29162001,άρ-θρο 4 παρ. Γ δύνανται να διαρκούν μέχρι ένα ακαδημαϊκό έτος και δύνανται να ανανεωθούν μέχρι δύο ακόμη ακαδημαϊκά έτη από τον Πρόεδρο του ΑΤΕΙ μετά από πρόταση του Συμβουλίου του Τμήματος, εισήγηση του Τομέα Μαθημάτων και σχετική απόφαση του Συμβουλίου του ΑΤΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου