Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Θέσεις επιστημονικών – εργαστηριακών συνεργατών στο τμήμα βρεφονηπιοκομίας

Το Συμβούλιο του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στην υπ' αριθμό 11/27-5-2011συνεδρίαση του μετά από σχετική απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του τμήματος Βρεφονηπιοκομίας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΑΤΕΙ-Θ, προκειμένου να προβεί στην κάλυψη διδακτικών αναγκών, προκηρύσσει τις παρακάτω θέσεις Επιστημονικών – Εργαστηριακών Συνεργατών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή ανάθεση διδακτικού έργου με ωριαία αντιμισθία για το ακαδημαϊκό έτος 2011-12 ως εξής:

Επιστημονικοί - Εργαστηριακοί συνεργάτες

Συγκριτική Παιδαγωγική, 2 ώρ. /εβδ.θ.
Διαπολιτισμική αγωγή, 2 ώρ. /εβδ. θ.Αγωγή Υγείας, 3 ώρ. /εβδ. θ.Κοινωνική Πρόνοια I. 2 ώρ. /εβδ. θ.Κοινωνική Πρόνοια II, 3 ώρ. /εβδ. θ. Στοιχεία Κοινωνιολογίας της Παιδείας, 3 ώρ. /εβδ. θ.
Περιβαλλοντική Αγωγή, 2 ώρ. /εβδ.θ. και 5 ώρ. /εβδ. Ε.
Θεατρικό Παιχνίδι, 2 ώρ. /εβδ. θ. και2 ώρ. /εβδ. Ε.
Κουκλοθέατρο, 2 ώρ. /εβδ. θ. και έως 4 ώρ. /εβδ. Ε.

Τα ελάχιστα προσόντα των Επιστημονικών Συνεργατών ΤΕΙ ορίζονται αυτά του Επίκουρου Καθηγητή και των Εργαστηριακών Συνεργατών ΤΕΙ ορίζονται αυτά του Καθηγητή Εφαρμογών, σύμφωνα με το άρθρο 19 του Ν. 1404/83(ΦΕΚ 173/24-11-84 τ.Α'), όπως αυτό ισχύει μετά την αντικατάσταση του με το άρθρο 4 περ. Γ του Ν. 2916/2001 (ΦΕΚ114/11-6-01 τΑ'), το αρ. 8 παρ. 1 του Ν.3404/2005 και το ΠΔ163/2002.

Τα δικαιολογητικά τοποθετημένο σε ειδικό πλαστικό φάκελο με έλασμα, πρέπει να είναι αριθμημένα, να συνοδεύονται από πίνακα υποβαλλομένων δικαιολογητικών και να υποβληθούν μέσα σε αποκλειστική προθεσμία είκοσι (20) ημερών από την επομένη της ημερομηνίας της τελευταίας δημοσίευσης, στη Γραμματεία του Τμήματος.

Τα δικαιολογητικά πρέπει να είναι θεωρημένα επίσημα από τις κατά νόμο αρμόδιες αρχές. Το αυτό ισχύει και για τα ξενόγλωσσα δικαιολογητικά, τα οποία πρέπει να συνοδεύονται από νόμιμες μεταφράσεις. Οι τίτλοι σπουδών του εξωτερικού πρέπει να συνοδεύονται από πράξη ή βεβαίωση του οικεί-ου οργάνου με την οποία αναγνωρίζονται ως ισότιμοι προς τους τίτλους που απονέμονται οπό τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της ημεδαπής.

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης θα βρίσκεται αναρτημένο στον πίνακα ανακοινώσεων του Τμήματος Βρεφονηπιοκομίας της ΣΕΥΠ του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και στην ιστοσελίδα του ΑΤΕΙ-Θ www.teithe.gr . Πληροφορίες στη γραμματεία του Τμήματος, κ. Βουχάρα Ελένη, τηλέφωνο 2310/791522.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου