Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Συνεργάτες στο Α.Π.Θ. στο πλαίσιο της της πράξης: «Εκπαίδευση των παιδιών Ρομά Ρομά στις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης» (Άξονας 1 Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης)

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, φορέας υλοποίησης της πράξης: «Εκπαίδευση των παιδιών Ρομά στις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης», προτίθεται να απασχολήσει φυσικά πρόσωπα με σύμβαση έργου ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση των στόχων του προγράμματος (Άξονας 1 Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης).

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν τα κάτωθι προσόντα - ιδιότητες για την παροχή αντίστοιχων υπηρεσιών:
• Δύο άτομα για την παροχή υπηρεσιών καταχώρησης των απαιτούμενων εγγράφων και εγκυκλίων, συγκέντρωσης δελτίων παρουσιών των εργαζομένων και των συμμετεχόντων και διεκπεραίωσης της αλληλογραφίας. (από 10/6/2011 έως 31/5/2013)
• Έναν εμψυχωτή θεάτρου με εμπειρία στις δραστηριότητες σε ανοιχτούς χώρους και την αξιοποίηση τους για τον γραμματισμό. (Από 1/9/2011 για 24 μήνες).
• Τέσσερις ειδικούς συνεργάτες στη μουσική, στο θέατρο, στο χορό και στο περιβάλλον με ωριαία αντιμισθία για τη διενέργεια διαθεματικών προσεγγίσεων στη μάθηση.
• Eκπαιδευτικούς Α΄βάθμιας εκπαίδευσης με ωριαία αντιμισθία για φροντιστηριακά μαθήματα. (*)
• Εκπαιδευτικούς Β’ θμιας εκπαίδευσης (Φιλόλογοι –κατηγορία ΠΕ 02, Μαθηματικοί -κατηγορία ΠΕ 03-) με ωριαία αντιμισθία για θερινά και φροντιστηριακά μαθήματα. (*)

(*) Ο αριθμός των εκπαιδευτικών που θα απασχοληθούν στις περιπτώσεις αυτές θα καθοριστεί από τις λειτουργικές ανάγκες του έργου και την προσέλευση των μαθητών

Καταληκτική ημερομηνία: 21-06-2011

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στο 2310-991244 (10:00-12:00) και 991239.

Για την ανακοίνωση κάνετε κλίκ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου