Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Επιτροπή Αξιολόγησης των αιτήσεων για ένταξη στο μητρώο επιμορφωτών

Επιτροπή Αξιολόγησης των αιτήσεων των ενδιαφερομένων για ένταξη στο μητρώο επιμορφωτών στο πλαίσιο των Πράξεων «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες» στους Άξονες Προτεραιότητας (ΑΠ) 1, 2, 3 του Επιχειρησιακού Προγράμματος (ΕΠ) «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», συγκροτήθηκε με απόφαση του υπ. Παιδείας.2. Η Επιτροπή αποτελείται από τα εξής πρόσωπα:

Πρόεδρος: Αριστείδης Χαρούπιας του Παναγιώτη, ε.τ. σχολικός σύμβουλος Ε.Α.Ε.

Τακτικά μέλη:

α) Θεοδώρα Αστέρη του Κωνσταντίνου, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ70, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Δ΄ ΚΕΔΔΥ Αθήνας

β) Στεφανία Φούσκα του Γεωργίου, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ70, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη ΚΕΔΔΥ Πειραιά

γ) Παναγιώτης Χαλάτσης του Δημητρίου, , σχολικός σύμβουλος δημοτικής εκπαίδευσης

δ) Ουρανία Χιουρέα του Δημητρίου, σχολική σύμβουλος δημοτικής εκπαίδευσης.

Καθήκοντα Γραμματέως θα ασκήσει η Αφεντία Ιωσηφίδου του Παύλου, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ70.50, αποσπασμένη στην Κεντρική Υπηρεσία του ΥΠΔΒΜΘ.

Η Επιτροπή θα είναι αμοιβόμενη. Η αμοιβή των μελών της Επιτροπής θα καθοριστεί με Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών και του ΥΠΔΒΜΘ.

Έργο της Επιτροπής είναι η αξιολόγηση των αιτήσεων των υποψηφίων για ένταξη στο Μητρώο επιμορφωτών, η σύνταξη τελικού πίνακα για κατάταξη αυτών και η υποβολή του στην Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής του Υπ. Παιδείας Δ.Β.Μ.Θ., σύμφωνα με όσα ορίζονται στην υπ’ αρ. 23890/Γ6/28−2−2011 πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Η Επιτροπή επιλαμβάνεται επίσης όλων των ενστάσεων των ενδιαφερομένων. Επίσης, έργο της Επιτροπής είναι η κατάταξη των ενταγμένων στο Μητρώο επιμορφωτών που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για κενές θέσεις θεματικών ενοτήτων οι οποίες θα προκύψουν μετά την οριστικοποίηση του Μητρώου.

Η Επιτροπή θα απασχοληθεί για πέντε (5) μήνες από την ημερομηνία δημοσίευσης της απόφασης ορισμού της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους 2011−2012 (ήτοι 30/6/2012).

. Η Επιτροπή θα επιληφθεί και τυχόν ενστάσεις και προσφυγές που θα υποβληθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου