Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Εξώδικο έστειλαν στο υπ. Παιδείας οι 621 εναπομείναντες διοριστέοι του ΑΣΕΠ 2008

Από τη Μακεδονία

Εξώδικο με το οποίο ενημερώνουν το υπουργείο Παιδείας ότι, εάν δεν τους διορίσει και φέτος, θα επέμβει εισαγγελέας, έστειλαν την Παρασκευή οι 621 εναπομείναντες διοριστέοι εκπαιδευτικοί του ΑΣΕΠ 2008.

Οι διοριστέοι, που σύμφωνα με την προκήρυξη του διαγωνισμού έπρεπε να είχαν διοριστεί το αργότερο τη σχολική χρονιά 2010-2011, έμαθαν πριν από λίγες ημέρες ότι το υπουργείο σκοπεύει πάλι να αγνοήσει τους νόμους και να προσλάβει και άλλες κατηγορίες εκτός ΑΣΕΠ, όπως αναπληρωτές. Αυτό σημαίνει ότι για άλλη μία χρονιά ένα ποσοστό αυτών των εκπαιδευτικών θα μείνει στην ανεργία. Ήδη βέβαια έχουν προσφύγει στο διοικητικό εφετείο ζητώντας την ακύρωση των περσινών διορισμών, υπόθεση που αναμένεται να εκδικαστεί μέσα στο φθινόπωρο. Με βάση το άρθρο 9 του νόμου 3848/2010 ορίζεται πως τη μεταβατική περίοδο -δηλαδή μέχρις ότου όλοι οι διορισμοί θα γίνονται μέσω ΑΣΕΠ- οι διορισμοί εκπαιδευτικών γίνονται κατά 60% από τους διοριστέους του ΑΣΕΠ και κατά 40% από αναπληρωτές. Κι όμως το 2009 στους 6.000 διορισμούς μόνον οι 1.400 ήταν από το ΑΣΕΠ, ενώ το 2010 από τους 2.800 μόνον οι 840. Συνεπώς ο νόμος καταστρατηγήθηκε πλήρως.

«Φαίνεται ότι το υπουργείο Παιδείας και δη η υπουργός, η κ. Διαμαντοπούλου, δεν θέλουν να διαταράξουν τις πελατειακές σχέσεις τους. Είναι το μόνο υπουργείο που συνεχίζει να προσλαμβάνει εκτός ΑΣΕΠ», σχολίασε η Γιώτα Πολύχρονου, μέλος της ομάδας διοριστέων εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ 2008.

Κλειστά σχολεία

Αιτία πολέμου αποτελεί για τη Διδασκαλική Ομοσπονδία η νέα περικοπή μισθού των εκπαιδευτικών. Σύμφωνα με τροπολογία του υπουργείου Οικονομίας, που κατατέθηκε προς ψήφιση, από 1.7.2011 μειώνεται κατά 50% το ποσό του κινήτρου απόδοσης των πολιτικών υπαλλήλων του δημοσίου, των ΟΤΑ και των λοιπών Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, το οποίο σημαίνει ότι στους εκπαιδευτικούς θα μειωθεί από τα 100 στα 50 ευρώ. Ήδη η ΠΑΣΚ πρωτοβάθμιας, η οποία κρατά τα ηνία της ΔΟΕ, προανήγγειλε κινητοποιήσεις από τις 12 του Σεπτέμβρη. Την ίδια ώρα άγνωστο είναι εάν θα μπορέσουν να λειτουργήσουν τα σχολεία, αφού το υπουργείο προτίθεται να καλύψει τα κενά των συνταξιοδοτήσεων (σ.σ. εκτιμάται ότι θα αγγίξουν πάλι τα 10.000) με περίπου 600 διορισμούς.

3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ...ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ...ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΕΕΕΚ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010 ΟΛΟ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΩ ΤΟ 2009-2010 ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΦΕΚ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000...ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ...ΤΟ 2010-2011 ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΩΣ ΤΟ 2009-2010 ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΦΕΚ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΞΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ...ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΑΝΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΑΝΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΠΟΥ ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟ ΦΕΚ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟ 2817/2000 ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ...ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΝ ΜΑΘΗΤΡΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ?ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 3848/2010 ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΟ 2009-2010 ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ Ν.2817/2000...ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ...ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΟΨΙΑ-ΑΝΑΠΟΔΑ...ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΩ ΜΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΝΤΑΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟ ΤΟ 2009-2010 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΑΡΙΣΤΕΥΣΕ ΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 2000...ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ 2817/2000 ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΕΡΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ...ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ...ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΙΓΑΝΑ ΠΟΤΑΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ...ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ...ΑΛΛΙΩΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΟ 2009-2010 ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2010-2011...ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ...ΜΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΝΤΑΗ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗ ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ...ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ...Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΕΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ...ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ...ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ...ΕΣΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ...ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ...ΑΧΡΗΣΤΟΙ...ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 1Η ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ...ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΑΛΕΨΑ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΝΤΑΗ ΑΛΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΕΧΑΣΑ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΛΕΨΑΤΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ...ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΤΗΝ 1Η ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΕΣΤΟΥΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΛΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΝΤΑΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑ...ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΠΙΘΥΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ,ΚΛΕΦΤΕΣ, ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΜΑΛΑΚΕΣ..ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ...ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΗΝ 1Η ΙΟΥΝΙΟΥ 2010...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ...ΠΟΤΕ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ?ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ?ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ...ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ...ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ...ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ'' ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟΣ ΑΞΙΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ 2009-2010 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΑΤΕ''...ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ''ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΝΤΑΗ''...ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΛΟΙ...ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή