Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

4 άτομα με σύμβαση έργου στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Γραφείο Διασύνδεσης Εξυπηρέτησης Φοιτητών και νέων Αποφοίτων ΕΜΠ»


Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Γραφείο Διασύνδεσης Εξυπηρέτησης Φοιτητών και νέων Αποφοίτων ΕΜΠ», ανακοινώνει ότι ενδιαφέρεται να προσλάβει προσωπικό με ανάθεση έργου (ορισμένης χρονικής διάρκειας με δυνατότητα ανανέωσης) που πληροί συγκεκριμένα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα για την κάλυψη τεσσάρων (4) θέσεων ως εξής:

1. Ένα άτομο για την υποστήριξη των δραστηριοτήτων της παραπάνω Πράξης που αφορούν σε θέματα Τεκμηρίωσης και Πληροφόρησης φοιτητών/αποφοίτων (Στέλεχος Τεκμηρίωσης/Πληροφόρησης)

2. Ένα άτομο για την υποστήριξη των δραστηριοτήτων της παραπάνω Πράξης σε θέματα που συνδέονται με τη Συμβουλευτική Σταδιοδρομία φοιτητών/αποφοίτων (Σύμβουλος Σταδιοδρομίας)

3. Ένα άτομο μερικής απασχόλησης για την υποστήριξη των δραστηριοτήτων της παραπάνω Πράξης σε θέματα που συνδέονται με την συμβουλευτική υποστήριξη φοιτητών /αποφοίτων με σημαντικά/ειδικά προβλήματα υγείας (Ειδικός Σύμβουλος)

4. Ένα άτομο μερικής απασχόλησης για την υποστήριξη των δραστηριοτήτων της παραπάνω Πράξης σε θέματα που συνδέονται με την επιχειρηματικότητα φοιτητών/αποφοίτων (Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας)

Καταληκτική ημερομηνία: 11-07-2011

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι θα πρέπει να απευθύνονται στην κ. Ε. Πασπαλιάρη τηλ. 210 7721089, ώρες 09:00 - 13:30 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση career.@central.ntua.gr

Επισυνάπτεται η ανακοίνωση.

584.4 KB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου