Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Θέσεις εργαστηριακών συνεργατών με γνωστικό αντικείμενο «Μικροβιολογία και Υγιεινή»


Το Συμβούλιο του Α.Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης, στην αριθμ. 12/17-06-2011 συνεδρίασή του, μετά από την με αριθμ. 7/16-06-2011 απόφαση του Συμβουλίου του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας της ΣΤΕΤΡΟΔ, προκειμένου να προβεί στην κάλυψη περιστασιακών εκπαιδευτικών αναγκών του Τμήματος για το ακαδ. έτος 2011-2012, προκηρύσσει τις παρακάτω ώρες προκειμένου να καλυφθούν οι διδακτικές ανάγκες του τμήματος από εργαστηριακούς συνεργάτες, για τη διδασκαλία του μαθήματος:

Μικροβιολογία και Υγιεινή Τροφίμων (Ε) του Γ΄εξαμήνου με γνωστικό αντικείμενο «Μικροβιολογία και Υγιεινή» 24 ώρες/εβδομάδα.

Οι συμβάσεις των Επιστημονικών και Εργαστηριακών Συνεργατών βάσει των διατάξεων του Ν.2916/2001,άρθρο 4 παρ. Γ δύνανται να διαρκούν μέχρι ένα ακαδημαϊκό έτος και δύνανται να ανανεωθούν μέχρι δύο ακόμη ακαδημαϊκά έτη από τον Πρόεδρο του ΑΤΕΙ μετά από πρόταση του Συμβουλίου του Τμήματος, εισήγηση του Τομέα Μαθημάτων και σχετική απόφαση του Συμβουλίου του AΤΕΙΘ.

Όλα τα αντίγραφα των δικαιολογητικών, πρέπει να συνοδεύονται από επίσημες μεταφράσεις του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών ή Ελληνικής Διπλωματικής Αρχής στο εξωτερικό.

Τα δικαιολογητικά τοποθετημένα σε ειδικό πλαστικό φάκελο με έλασμα, πρέπει να είναι αριθμημένα και να υποβληθούν μέσα σε αποκλειστική προθεσμία είκοσι (20) ημερών από την επόμενη της ημερομηνίας της τελευταίας δημοσίευσης, στη Γραμματεία του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας της ΣΤΕΤΡΟΔ.
Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης θα βρίσκεται αναρτημένο στον πίνακα ανακοινώσεων της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής.

Περισσότερες πληροφορίες στη Γραμματεία του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας στο τηλέφωνο 791-362 κ. Κώστογλου ΄Αννα. http://www.teithe.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου