Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Προσφεύγουν στο ΣτΕ για τη μη εισαγωγή υποψηφίων σε τμήματα των ΤΕΙ

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΣτΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ (3) ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΙΧΘΥΟΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΤΕΙ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΟ 2011 - 2012


Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Τεχνολόγων Ιχθυολόγων (ΠΑ.Σ.Τ.Ι.) γνωρίζει στα Μέλη του ότι προσφεύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της παράνομης απόφασης του Υφυπουργού Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων (υπ'αριθμ Φ.151/65680/Β6/8.6.2011) και θέμα «Καθορισμός αριθμού εισακτέων σπουδαστών στα τμήματα και στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012»


Ειδικότερα, σας γνωρίζουμε πως ενημερώσαμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ότι προσφεύγουμε εναντίον της επειδή:

1. Η ανωτέρω απόφαση για την μη εισαγωγή εισακτέων για το ακαδημαικό έτος 2011-2012, σε όλα τα τμήματα Ιχθυολογίας, Υδατοκαλλιεργειών και Αλιευτικής Διαχείρισης της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευση της χώρας μας είναι άκυρη, παράνομη, αντισυνταγματική, αντιαναπτυξιακή και με σοβαρό αντίκτυπο στην εθνική οικονομία και στην αρχή της ισότητας των πολιτων αυτής της χώρας και μάλιστα των εφήβων της.

2. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην χώρα και τον κλάδο των Πτυχιούχων Ιχθυολόγων ΤΕ προσφεύγουμε στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την άμεση ακύρωσή της, την αποκατάσταση του κλάδου μας και της βιομηχανίας και την αποφυγή ανεπανόρθωτης ζημιάς στην χώρα. Εκεί θα παραθέσουμε και τα επιχειρηματά μας για την υποστήριξη όλων όσων αναφέρονται ανωτέρω.

Για τον ΠΑΣΤΙ

Το Διοικητικό Συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου