Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

1 θέση καθηγητή στο τμήμα δημόσιας διοίκησης και διοίκησης επιχειρήσεων -ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου προκηρύσσει μια (1) θέση Καθηγητή στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Διοίκησης Επιχειρήσεων για την πλήρωση της Έδρας Γιώργου Βασιλείου στο Μάρκετινγκ και Έρευνα Αγοράς.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν Διδακτορικό Δίπλωμα αναγνωρισμένου Πανεπιστημίου, επιστημονικό έργο διεθνούς αναγνώρισης στη σχετική ειδικότητα, ικανότητα καθοδήγησης ερευνητικών προγραμμάτων και ικανότητα ανάπτυξης εκπαιδευτικών προγραμμάτων υψηλού επιπέδου σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.

Γλώσσες διδασκαλίας είναι η Ελληνική και η Τουρκική. Για την πιο πάνω θέση θεωρείται απαραίτητη η καλή γνώση της Ελληνικής Γλώσσας.

Οι υποψήφιοι δεν είναι απαραίτητο να είναι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Οι συνολικές ετήσιες ακαθάριστες απολαβές (συμπεριλαμβανομένου και του 13ου μισθού) με βάση την ισχύουσα Νομοθεσία υπολογίζονται ως εξής:

Καθηγητής (Κλίμακα Α15-Α16) €69,147.65-€89,882.13

Το Συμβούλιο του Πανεπιστημίου μπορεί να εγκρίνει την καταβολή ειδικού επιδόματος μέχρι του ποσού των €11,960.21 το χρόνο σε όσους εκλέγοντα: στη θέση Καθηγητή.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν δύο (2) αντίγραφα σε έντυπη μορφή και δυο (2) σε ψηφιακή μορφή (CD) σε μορφή PDF {Portable Document Format) ή Word, μέχρι τη Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2011, από τα ακόλουθα:
Ι Επιστολή στην οποία να φαίνεται η ημερομηνία κατά την οποία μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αναλάβουν καθήκοντα σε περίπτωση εκλογής.
II Βιογραφικό Σημείωμα.
III Σύντομη περιγραφή μελλοντικών επιστημονικών σχεδίων - μέχρι 500 λέξεις.
IV Κατάλογο δημοσιεύσεων.
V Ανάτυπα των τριών πιο αντιπροσωπευτικών δημοσιεύσεων.
VI Πιστοποιημένα αντίγραφα των πτυχίων και διπλωμάτων τους θα πρέπει να σαρώνονται και να συμπεριλαμβάνονται στον ψηφιακό δίσκο.

Επίσης, οι υποψήφιοι θα πρέπει να ζητήσουν από τρεις τουλάχίστον καθηγητές Πανεπιστημίου να.αποστείλουν εμπιστευτικές συστατικές επιστολές απευθείας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Τα ονόματα και οι διευθύνσεις των καθηγητών αυτών θα πρέπει να υποβληθούν με την αίτηση, γιατί ενδέχεται να ζητηθούν επιπρόσθετες εμπιστευτικές πληροφορίες.

Οι συστατικές επιστολές πρέπει να φθάσουν το αργότερο μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου 2011, τελευταία ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων.

Το Βιογραφικό Σημείωμα και η ανασκόπηση του ερευνητικού έργου πρέπει να υποβάλλονται στα ελληνικά ή στα τουρκίκά και σε μία διεθνή γλώσσα, κατά προτίμηση την αγγλική.

Αιτήσεις, στοιχεία και συστατικές επιστολές που είχαν υποβληθεί στσ παρελθόν δεν λαμβάνονται υπόψη και πρέπει να υποβληθούν εκ νέου.

Αιτήσεις που δεν ικανοποιούν πς προδιαγραφές της προκήρυξης αυτής δεν είναι αποδεκτές.
Όλα τα πιο πάνω θα πρέπει να παραδοθούν διό χειρός στην:
Υπηρεσία Ανθρώπινου Δυναμικού,
Πανεπιστήμιο Κύπρου,
Πανεπιστημιούπολη,
Κτίριο Συμβουλίου - Συγκλήτου Αναστάσιος Γ. Λεβέντης,
Τ. Θ. 20537,
1678 Λευκωσία, ΚΥΠΡΟΣ,
Τηλ.: 22894155/4158,
το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα2:00μ.μ ή να σταλούν ταχυδρομικώς σε φάκελο ο οποίος θα φέρει ευδιάκριτη ταχυδρομική σφραγίδα ημερομηνίας, το αργότερο μέχρι 19 Σεπτεμβρίου 2011. Θα θεωρούνται δε εμπρόθεσμα νοούμενου ότι θα φθάσουν στην Υπηρεσία Ανθρώπινου Δυναμικού, το αργότερο μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου 2011 (με ευδιάκριτη σφραγίδα φακέλου 19 Σεπτεμβρίου 2011), με αποκλειστική ευθύνη για τούτο του ενδιαφερόμενου.

Σημειώνεται ότι για τη χρονική περίοδο από 15.8.2011 μέχρι και 19.8.2011 οι Διοικητικές Υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Κύπρου θα παραμείνουν κλειστές λόγω θερινών διακοπών. Κατά συνέπεια η Υπηρεσία Ανθρώπινου Δυναμικού δεν θα μπορεί να παραλαμβάνει αιτήσεις κατά την προαναφερόμενη χρονική περίοδο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στην Υπηρεσία Ανθρώπινου Δυναμικού (00357 22894155/4158) ή στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (00357 22893605/3650/3636)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου