Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Αρχίζουν οι αιτήσεις για τη συμμετοχή των αποφοίτων των ΙΕΚ στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Επαγγελματικής Κατάρτισης

Από 23/5/2011 έως και τις 3/6/2011, έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Επαγγελματικής Κατάρτισης όσοι αποφοίτησαν από τα Ι.Ε.Κ. μέχρι και τον Ιούνιο του 2010.

Η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά

στη διεύθυνση http://www.eopp.gov.gr/pistop και στη συνέχεια κατατίθεται σε έντυπη μορφή μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. του Ε.Ο.Π.Π. 2836/19-05-2011, η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π. (www.eopp.gov.gr).
Γνωστοποιείται, επίσης, ότι δε θα δοθεί παράταση υποβολής αιτήσεων εκτός της προαναφερθείσας ημερομηνίας.

Οι υποψήφιοι μπορούν να παραλαμβάνουν ηλεκτρονικά τους Κανονισμούς Κατάρτισης από την ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π. (www.eopp.gov.gr) και συγκεκριμένα από τη διαδρομή: Υπηρεσίες → Πιστοποίηση Προσόντων → Κανονισμοί Κατάρτισης Ειδικοτήτων.

Τα καταβαλλόμενα εξέταστρα είναι 44€ για κάθε μέρος εξέτασης (θεωρητικό, πρακτικό).

Το αναλυτικό πρόγραμμα εξετάσεων θεωρητικού και πρακτικού μέρους ανά ειδικότητα και Περιφέρεια θα ανακοινωθεί μετά τις 16-6-2011.

Αναλυτικές οδηγίες για την υποβολή των αιτήσεων μπορούν να λαμβάνουν οι απόφοιτοι των Ι.Ε.Κ. από την ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π. (www.eopp.gov.gr), καθώς και από τα Ι.Ε.Κ. αποφοίτησής τους ή τις Περιφερειακές Εξεταστικές Επιτροπές Πιστοποίησης (Π.Ε.Ε.Π.).

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου