Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Eπιστημονικoί συνεργάτες στα ΤΕΙ Σερρών και Λάρισας

Η υποβολή των αιτήσεων διαρκεί μέχρι τις 31 Μαΐου

Την πρόσληψη επιστημονικών συνεργατών, εργαστηριακών συνεργατών και εκπαιδευτικών ειδικών μαθημάτων για την κάλυψη διδακτικών, ερευνητικών ή άλλων επιστημονικών αναγκών διαφόρων Τμημάτων τους για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012, προκηρύσσουν το ΤΕΙ Σερρών και το ΤΕΙ Λάρισας.


Το εκπαιδευτικό προσωπικό στο ΤΕΙ Σερρών θα απασχοληθεί σε θέσεις Επιστημονικού Συνεργάτη και Εργαστηριακού Συνεργάτη καθώς και στην κατηγορία Εκπαιδευτικού Ειδικών Μαθημάτων (ΕΕΜ), για τις οποίες ως ελάχιστα προσόντα ορίζονται τα ίδια με αυτά των βαθμίδων Επίκουρου Καθηγητή και Καθηγητή Εφαρμογών καθώς και των μελών Ειδικού Διδακτικού Προσωπικού (ΕΔΙΠ) αντιστοίχως.
Συγκεκριμένα, οι Επιστημονικοί Συνεργάτες ΤΕΙ πρέπει να έχουν:

Α) Διδακτορικό δίπλωμα εσωτερικού ή αναγνωρισμένο ισότιμο τίτλο εξωτερικού, σχετικό με το γνωστικό αντικείμενο που προκηρύσσεται.

Β) Τέσσερα έτη επαγγελματικής δραστηριότητας κατάλληλου επιπέδου ή ανάλογη με τη φύση της θέσης.

Γ) Τρεις τουλάχιστον πρωτότυπες δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά αναγνωρισμένου κύρους.

Οσον αφορά τους Εργαστηριακούς Συνεργάτες ΤΕΙ πρέπει να έχουν:

Α) Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών εσωτερικού ή αναγνωρισμένο ισότιμο τίτλο εξωτερικού, σχετικό με τη θέση που προκηρύσσεται.

Β) Πέντε τουλάχιστον έτη επαγγελματικής δραστηριότητας αντίστοιχης του επιπέδου σπουδών σε αντικείμενο σχετικό με την ειδικότητα της θέσης που προκηρύσσεται.

Γ) Τεκμηριωμένη ικανότητα υπεύθυνης εφαρμογής επιστημονικών γνώσεων και τεχνολογικών μεθόδων ή εκτέλεσης ερευνητικού έργου σχετικού με τη θέση.

Τέλος, τα προσόντα για την κατηγορία Εκπαιδευτικών Ειδικών Μαθημάτων είναι:

Α) Πτυχίο ή Δίπλωμα ΑΕΙ αντίστοιχης ειδικότητας ή αναγνωρισμένος τίτλος Πανεπιστημίου της αλλοδαπής.

Β) Πενταετής αξιόλογη διδακτική πείρα μετά τη λήψη του πτυχίου.

Ο συνολικός χρόνος απασχόλησης των Επιστημονικών και Εργαστηριακών Συνεργατών δεν μπορεί να υπερβαίνει τις δώδεκα και τις δεκαπέντε ώρες εβδομαδιαίως αντίστοιχα. Ο αριθμός των ωρών διδασκαλίας που ανατίθεται σε ΕΕΜ δεν μπορεί να υπερβαίνει τις δεκαπέντε ώρες εβδομαδιαίως. Οι συμβάσεις όλων των συνεργατών μπορούν να ανανεώνονται μέχρι και δύο ακαδημαϊκά έτη.Η υποβολή των αιτήσεων διαρκεί μέχρι τις 31 Μαΐου. Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερωθούν λεπτομερώς για τα μαθήματα και τις ειδικότητες που θα απασχοληθούν στα τηλέφωνα των Γραμματειών των Τμημάτων του ΤΕΙ Σερρών, που ακολουθούν: Γραμματεία Τμήματος Μηχανολογίας τηλ. 2321049125, Γραμματεία Τμήματος Πολιτικών Δομικών Εργων τηλ. 2321049151, Γραμματεία Τμήματος Πληροφορικής και Επικοινωνιών τηλ. 2321049341, Γραμματεία Τμήματος Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας τηλ. 2321049107, Γραμματεία Τμήματος Λογιστικής τηλ. 2321049136, Γραμματεία Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων τηλ. 2321049135, Γραμματεία Τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένων τηλ. 2321049337, Γραμματεία Κ.Ξ.Γ.Φ.Α. τηλ. 2321049119.


Συνεργάτες στο ΤΕΙ Λάρισας

Το ΤΕΙ Λάρισας προκηρύσσει θέσεις Επιστημονικών και Εργαστηριακών Συνεργατών ΤΕΙ, Εκπαιδευτικών Ειδικών Μαθημάτων (ΕΕΜ) και Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (ΕΡΔΙΠ) για την κάλυψη πρόσκαιρων εκπαιδευτικών αναγκών των Τμημάτων των Σχολών του, των Παραρτημάτων Καρδίτσας και Τρικάλων και του Κέντρου Ξένων Γλωσσών και Φυσικής Αγωγής.

Οι επιλεγέντες υποψήφιοι για τις θέσεις θα υπογράψουν σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012, με δυνατότητα ανανέωσης για ακόμη δύο ακαδημαϊκά έτη.

Προϋπόθεση για πρόσληψη σε θέση Επιστημονικού Συνεργάτη με πλήρη προσόντα και μηνιαία αποζημίωση είναι η κατοχή διδακτορικού διπλώματος και για την πρόσληψη σε θέση Εργαστηριακού Συνεργάτη με πλήρη προσόντα είναι η κατοχή τίτλου μεταπτυχιακών σπουδών. Απαιτούνται επίσης:

Α) Για τους Επιστημονικούς Συνεργάτες:

Τέσσερα τουλάχιστον έτη επαγγελματικής δραστηριότητας κατάλληλου επιπέδου ή αναλόγως με τη φύση της θέσης που προκηρύσσεται. Ισόχρονη εργασία σε αναγνωρισμένα ερευνητικά κέντρα ή συμμετοχή με αμοιβή σε οργανωμένα ερευνητικά προγράμματα.

Β) Για τους Εργαστηριακούς Συνεργάτες:

Πέντε τουλάχιστον έτη επαγγελματικής δραστηριότητας, αντίστοιχης του επιπέδου σπουδών, σε αντικείμενο σχετικό με την ειδικότητα της θέσης.

Γ) Για τους ΕΕΜ:

Πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ αντίστοιχης ειδικότητας η αναγνωρισμένος ισότιμος τίτλος σπουδών πανεπιστημίου της αλλοδαπής. Πενταετής διδακτική πείρα.

Δ) Για το ΕΡΔΙΠ:

Οκταετής τουλάχιστον επαγγελματική δραστηριότητα στο αντικείμενο της θέσης και τουλάχιστον διετής διδακτική εμπειρία.

Κάθε υποψήφιος μπορεί να επιλέξει τρία γνωστικά αντικείμενα (ανεξαρτήτως αριθμού μαθημάτων που περιλαμβάνονται σ' αυτά) ή πέντε μαθήματα (αν ανήκουν σε περισσότερα από τρία γνωστικά αντικείμενα). Τα μαθήματα των Σχολών που έχουν ανάγκες εκπαιδευτικού προσωπικού μπορεί κανείς να τα βρει στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.teilar.gr/prokirixeis_detail.php?pid =248.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται υποχρεωτικά μέσω του διαδικτύου στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://synergates.teilar.grκαι το σύστημα θα δέχεται αιτήσεις έως και τα μεσάνυχτα της 31ης Μαΐου.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου