Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Θέσεις για Επιστημονικούς Συνεργάτες, Εργαστηριακούς Συνεργάτες, Εκπαιδευτικούς Ειδικών Μαθημάτω και Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό-ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΤΟ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ προκηρύσσει θέσεις για κάλυψη πρόσκαιρων εκπαιδευτικών αναγκών με ανάθεση διδακτικού έργου ορισμένου χρόνου σε Επιστημονικούς Συνεργάτες, Εργαστηριακούς Συνεργάτες, Εκπαιδευτικούς Ειδικών Μαθημάτων (Ε.Ε.Μ.) και Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό (ΕΡ.ΔΙ.Π.) για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν τα απαιτούμενα από τις προβλεπόμενες σχετικές διατάξεις προσόντα και προϋποθέσεις που αναφέρονται στην αναλυτική προκήρυξη.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν τα δικαιολογητικά μαζί με την αίτηση υποψηφιότητας τοποθετημένα σε ειδικό φάκελο στις Γραμματείες των Τμημάτων καθώς και στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Φυσικής Αγωγής από 27-5-2011 έως και 15-6-2011.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για το πλήρες κείμενο της προκήρυξης μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στον πίνακα ανακοινώσεων του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, στις Γραμματείες καθώς και στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Φυσικής Αγωγής, στον ΟΑΕΔ των Νομών Άρτας, Πρέβεζας, Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας, στην Περιφέρεια Ηπείρου καθώς και στην ιστοσελίδα του ΤΕΙ Ηπείρου (http://www.teiep.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου