Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Επιστημονικοί συνεργάτες σε Ιωάννινα και Καλαμάτα

Το προσωπικό θα εργαστεί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου

Επιστημονικούς συνεργάτες, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, αναζητούν το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το ΤΕΙ Καλαμάτας για την κάλυψη διδακτικών και ερευνητικών αναγκών τους.

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στο πλαίσιο του Eργου με τίτλο "Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων", που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ, προκηρύσσει την ανάθεση έργου σε έντεκα (11) φυσικά πρόσωπα -ελεύθερους επαγγελματίες.

Οι επιλεγέντες θα υπογράψουν σύμβαση ανάθεσης έργου, που θα ποικίλλει ανά περίπτωση, και θα απασχοληθούν στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στα Ιωάννινα.

Τα καθήκοντα των έντεκα υποψηφίων που θα καταλάβουν τις θέσεις θα αφορούν α) στην ανάπτυξη Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας κατά ISO 9001:2008, β) στη σύνταξη κώδικα δεοντολογίας, γ) στη συμβουλευτική υποστήριξη των φοιτητών με αναπηρίες και δ) την ανάλυση της σταδιοδρομίας των αποφοίτων του Πανεπιστημίου.

Για όλες τις θέσεις απαραίτητη προϋπόθεση είναι η κατοχή πτυχίου και, σε ορισμένες περιπτώσεις, και μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών. Η εργασιακή εμπειρία αν και συνεκτιμάται θετικά δεν αποτελεί καθοριστικό κριτήριο για τη διεκδίκηση των θέσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να υποβάλουν συμπληρωμένο στην Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου (1ος όροφος του Κτιρίου του Διοικητηρίου των Β" Φοιτητικών Κατοικιών, Πανεπιστημιούπολη, Ιωάννινα, Τ.Κ. 451 10) το ειδικό έντυπο αίτησης - βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.rc.uoi.gr-, το οποίο θα συνοδεύεται από: α) βιογραφικό σημείωμα, β) τίτλους σπουδών, γ) βεβαιώσεις προϋπηρεσίας και κάθε άλλο στοιχείο που σύμφωνα με την κρίση τους θα βοηθήσει στη διαμόρφωση σωστής γνώμης για την καταλληλότητά τους.

Η υποβολή των αιτήσεων και των απαραίτητων δικαιολογητικών διαρκεί μέχρι τις 3 Ιουνίου.

Πρόσθετες πληροφορίες στο τηλέφωνο 26510 07278.

ΤΕΙ Καλαμάτας και στη Σπάρτη
Θέσεις επιστημονικών-εργαστηριακών συνεργατών και εκπαιδευτικών ειδικών μαθημάτων προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 το ΑΤΕΙ Καλαμάτας για την κάλυψη των διδακτικών, ερευνητικών ή άλλων επιστημονικών αναγκών του και του Παραρτήματός του στη Σπάρτη.

Συγκεκριμένα, οι συνεργάτες θα απασχοληθούν στα Τμήματα Φυτικής Παραγωγής, Βιολογικών Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίας και Τεχνολογίας Τροφίμων της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας, Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, Τοπικής Αυτοδιοίκησης, και Χρηματοοικονομικής και Ελεγκτικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, του Κέντρου Ξένων Γλωσσών & Φυσικής Αγωγής, του Τμήματος Λογοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΑΤΕΙ Καλαμάτας και του Τμήματος Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Παραρτήματος Σπάρτης.

Τα προσόντα των επιστημονικών-εργαστηριακών συνεργατών και εκπαιδευτικών ειδικών μαθημάτων ορίζονται τα ίδια με αυτά της βαθμίδας του Επίκουρου Καθηγητή, Καθηγητή Εφαρμογών και Ειδικού Διδακτικού Προσωπικού (ΕΔΙΠ) αντίστοιχα.

Η απασχόληση του εκπαιδευτικού προσωπικού μπορεί να είναι πλήρης ή μερική και η μηνιαία αποζημίωσή του ίση με τις κάθε είδους αποδοχές μόνιμου προσωπικού της αντίστοιχης βαθμίδας ΕΠ ή των μελών ΕΔΙΠ.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 6 Ιουνίου. Πληροφορίες και τα έντυπα των αιτήσεων παρέχονται από τις Γραμματείες των Τμημάτων κατά τις ώρες 9:00-13:00. Αναλυτικά η προκήρυξη βρίσκεται στην ιστοσελίδα του ΤΕΙ: www.teikal.gr.

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου