Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Νηπιαγωγοί ζητούν να διορίζονται ως δάσκαλοι στα ιδιωτικά σχολεία

Νηπιαγωγοί οι οποίοι εργάζονται σε ιδιωτικά σχολεία , σε θέση δασκάλου, ζητούν να μπορούν να διορίζονται σε αυτά τα σχολεία. Το θέμα έχουν στηρίξει τόσο ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Ελλάδος όσο και η ΟΙΕΛΕ, καθώς επίσης και πλήθος υπουργών, βουλευτών, όπως Πρωτόπαπας Χρήστος, Καρύδης, Κωνσταντινόπουλος, Χατζιδάκης, Κουρουπλής, Βοζενμπεργκ, Γεωργιάδης Αδωνης, Πλεύρης και άλλοι.

Σήμερα ο αριθμός αυτών ανέρχεται σε 150 άτομα τα οποία διαθέτουν πιστοποιημένη παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια και πείρα ετών πλέον και έχουν τη στήριξη τόσο Βουλευτών όλων των κομμάτων με ερωτήσεις στη Βουλή, όσο και του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Σχολείων.

Οι ως άνω, που με την πάροδο των ετών έχουν αποκτήσει μια καλή φήμη στα σχολεία τα οποία εργάζονται, καλύπτοντας κενά, έχοντας διαμορφώσει την ίδια τους την οικογενειακή ζωή, έχουν τη στήριξη και των ίδιων των Ιδιοκτητών Ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων και επιθυμούν να δοθεί οριστικά η δυνατότητα που προσφέρεται στις συγκεκριμένες εγκυκλίους και να διατηρήσουν την εργασία τους σε προσωποπαγείς θέσεις αορίστου χρόνου στα ιδιωτικά δημοτικά σχολεία που ήδη εργάζονται. Για το συγκεκριμένο θέμα έχουν ήδη κατατεθεί στις Βουλή των Ελλήνων επερωτήσεις βουλευτών όλων των κομμάτων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου