Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Η εγκύκλιος για τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής

Σύμφωνα με εγκύκλιο που υπέγραψε σήμερα Τρίτη η υφ. Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου (Σημείωση: Η εγκύκλιος δεν έχει τη σωστή ημερομηνία προθεσμίας αιτήσεων καθώς ορίζει:Υποβολή Αιτήσεων – Προθεσμίες: έως 27-05-2010) η διαδικασία των αποσπάσεων των μονίμων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής Α/Θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης ως Ομοσπονδιακών Προπονητών έχει ως εξής:

Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ11 της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ως Ομοσπονδιακών Προπονητών για το διδακτικό έτος 2011-12.

Οι αποσπάσεις μονίμων εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής (ΠΕ11) ως Ομοσπονδιακών Προπονητών , σύμφωνα με το άρθρο 75 παρ. 6 του Ν. 3057/2002, γίνονται με απόφαση της Υπουργού Παιδείας 'ια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και των Υφυπουργών Πολιτισμού & Τουρισμού και Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τους προπονητές Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ και Ε.Ο.Α. Κωφών (κοινή –υπουργική απόφαση).

Οι μόνιμοι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, που επιθυμούν να αποσπαστούν ως Ομοσπονδιακοί προπονητές για το σχολικό έτος 2011-2012, θα πρέπει να κάνουν αίτηση απόσπασης σύμφωνα με την υπ’αριθμ. 56216/_1/17-05-2011 «Πρόσκληση εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για υποβολή αιτήσεων αποσπάσεων σε υ π η ρ ε σ ί ε ς και φο ρ ε ί ς αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων» (ΕΝΙΑΙΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΕΚΠΑΙ_ΕΥΤΙΚ,Ν) και στη συνέχεια να επιλέξουν:

Ομοσπονδιακός Προπονητής – Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

ΔΙΑ'ΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ:

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, μετά από πρόταση της οικείας Ομοσπονδίας, υποβάλλει προς την '/νση Φυσικής Αγωγής του Υπ. Παιδείας. Δ'. Β. Μ. Θ. πίνακα με τα ονόματα των καθηγητών Φυσικής Αγωγής, στους οποίους ανατίθενται καθήκοντα Ομοσπονδιακού προπονητή ή τεχνικού συμβούλου για τα Ολυμπιακά αθλήματα και οι οποίοι μετά την απόσπασή τους τίθενται στη διάθεση της Γ.Γ.Α. Απαραιτήτως, θα πρέπει να αναγράφονται σ` αυτόν τα πλήρη στοιχεία της υπηρεσιακής τους κατάστασης (Ατομικά στοιχεία - Οργανική θέση - Αριθμός Μητρώου - Ομοσπονδία - Τηλέφωνα και Δ'ιευθύνσεις επικοινωνίας).

Υποβολή Αιτήσεων – Προθεσμίες: έως 27-05-2010

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου